USA

USA Fakta om USA:  USA er beliggende i Nordamerika og er verdens 3 største land målt på areal. og Landet er styret af en folkevalgt præsident. Hovedstaden er Washington, D.C., men det er New York der har flest beboere, nemlig hele 8347520  millioner indbyggere af de i alt ca. 312988 (2012) millioner.

Klimaet er generelt forskelligt fra kyst til kyst, da landet geografisk rummer alt fra ørken til vildmark.

National sproget er amerikansk, men landet er multikulturelt så en del af befolkningen taler en masse andre sprog f.eks. spansk, men stort set alle forstår og taler engelsk.

Religion: Protestanter (50%), katolske (25%), andre forskellige trosretninger (25%).

Landet er groft sagt inddelt i 3 hovedreligioner: Protestanter (50%), katolske (25%) og  andre forskellige trosretninger.

Deres valuta er: ”United State dollars”($),(USD)

NB: Hvis du skal arbejde eller studere i USA skal du være opmærksom på at der lokalt kan være nogle vacciner der kræves!

BOOK TID NU!
Anbefalingerne er at betragte som vejledende – endeligt vaccinationsprogram planlægges individuelt ved konsultationen, så det er tilpasset specielt til netop din rejse.

Kontakt os


mail: info@danvac.dk

Frederiksberg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken Sindshvilevej 9A, 2000 Frederiksberg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk