Vietnam

Vietnam

Vietnam Fakta om Vietnam: I sydøstasien, ud til det sydkinesiske hav ligger Vietnam, en socialistisk folkerepublik der er ca. 7 gange større end Danmark. Hovedstanden hedder Hanoi men den største by er Ho Chi Minh(tidl. Saigon) hvor ca. 7162865 indbyggere af det samlede antal indbyggere på ca. 85 millioner bor.

Vietnam har generelt et tropiskklima der ofte inddeles i 3 sæsoner sæsoner: ”Hot season”, ”” og ”cool season”. Specielt regnsæsonen varierer meget fra nord til syd og i perioden juli til november forekommer tyfoner og cykloner – dog kan landet sagtens besøges hele året.


Det officielle sprog er vietnamesisk, desuden findes en del minoritetssprog. På turist destinationerne forstår og taler de fleste et nogenlunde engelsk.
Vietnams hovedreligion er Buddhisme.

Deres møntfod er: ”Dong”(VND)
Det findes Malariamyg i stort set hele Vietnam naturligvis med visse undtagelser. Ved konsultationen kigger vi på din/dine destinationer og taler om insekt-stik forebyggelse. Hvis du kommer i risikoområder så skriver vi en recept på de malaria tabletter der passer bedst til dig og din rejse.

BOOK TID NU!
Anbefalingerne er at betragte som vejledende – endeligt vaccinationsprogram planlægges individuelt ved konsultationen, så det er tilpasset specielt til netop din rejse.

Kontakt os


mail: info@danvac.dk

Frederiksberg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken Sindshvilevej 9A, 2000 Frederiksberg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk