Thailand

Thailand

Thailand Fakta om Thailand: I hjertet af sydøst asien ligger monarkiet Thailand (tidl. Siam indtil 1939). Landets hovedstad er Bangkok hvor 7 millioner af de ca. 65 millioner indbyggere bor. Klimaet er generelt varmt og fugtigt men inddeles ofte i 3 sæsoner: ”Hot season”, ”Rainy season” og ”cool season” – men landet kan sagtens besøges hele året.

I Thailand tales Thai af 92% af befolkningen og generelt forstås samt tales engelsk i hele Thailand.
Thailand er inddelt i 3 hovedreligioner: Budisme 94,6%, Muslimer 4,6% og 0,7% Kristne.

Deres møntfod er: ”baht”(B)

Der findes Malaria i store dele af Thailand. Ved konsultationen kigger vi på din/dine destinationer og taler om insekt-stik forebyggelse. Hvis du kommer i risikoområder så skriver vi en recept på de malaria tabletter der passer bedst til dig og din rejse.
BOOK TID NU!
Anbefalingerne er at betragte som vejledende – endeligt vaccinationsprogram planlægges individuelt ved konsultationen, så det er tilpasset specielt til netop din rejse.

Kontakt os


mail: info@danvac.dk

Frederiksberg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken Sindshvilevej 9A, 2000 Frederiksberg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk