Tunesien

Tunesien

Tunesien Fakta om Tunesien: I Nordafrika ud til middelhavet ligger Tunesien. Landets største by er også landets hovedstad Tunis hvor ca. 728,450 af den samlede befolkning på ca. 10.432.500. bor.
Klimaet i er kendt for sine varme, tørre somre og sine regnfulde vintre i nord og sin tørre ørken(Sahara) i syd.

I Tunesien tales der arabisk, men da Tunesien er et multikulturelt land så tales der også men masse andre sub-typer af arabisk. På turist destinationerne er der generelt mange der forstår og taler et nogenlunde engelsk.

Hovedparten af befolkningen er muslimer(98%), kristne(1%), de sidste 1% fordeler sig på forskellige trosretninger.

Tunesiens valuta er: ”Tunisian dinar”(TND)
Det findes ikke umiddelbart malaria i Tunesien. Ved konsultationen kigger vi på din/dine destinationer og taler om insekt-stik forebyggelse. Hvis du kommer i risikoområder så skriver vi en recept på de malaria-tabletter der passer bedst til dig og din rejse.

BOOK TID NU!
Anbefalingerne er at betragte som vejledende – endeligt vaccinationsprogram planlægges individuelt ved konsultationen, så det er tilpasset specielt til netop din rejse.

Kontakt os


mail: info@danvac.dk

Frederiksberg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken Sindshvilevej 9A, 2000 Frederiksberg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk