Sydafrika

Sydafrika

Sydafrika Fakta om Sydafrika: Ud til det Indiske Ocean og Atlanterhavet, mest mod syd i Afrika ligger som navnet antyder Sydafrika. Det er en republik med præsidentstyre og den største by hedder Johannesburg.

Det officielle sprog er Afrikaans eller engelsk, desuden findes en del minoritetssprog. forstår og taler de fleste et nogenlunde engelsk.

Møntfod: Rand (ZAR)
Det findes Malariamyg i de lavtliggende områder herunder bl.a. Krüger National Park. Ved konsultationen kigger vi på din/dine destinationer og taler om insekt-stik forebyggelse. Hvis du kommer i risikoområder så skriver vi en recept på de malaria tabletter der passer bedst til dig og din rejse.

BOOK TID NU!
Anbefalingerne er at betragte som vejledende – endeligt vaccinationsprogram planlægges individuelt ved konsultationen, så det er tilpasset specielt til netop din rejse.

Kontakt os


mail: info@danvac.dk

Frederiksberg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken Sindshvilevej 9A, 2000 Frederiksberg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk