Mozambique

Mozambique

Mozambique Fakta om Mozambique: I sydøst-Afrika ud til det indiske ocean samt Madagaskar ligger Mozambique. Hovedstaden der også er landets største by hedder Maputo, her bor ca. 1191613 af landets samlede befolkning på 20530714.

Specielt i den nordlige del af Mozambique er det traditionelle religioner der er udbredte, men i hele landes findes også muslimer(28%), kristne(25%), katolikker(12%)og protestanter(10%).

Mozambiques valuta er: Metical, (MZM)
Der er malariamyg i stort set hele landet. Ved konsultationen kigger vi på din/dine destinationer og taler om insekt-stik forebyggelse. Hvis du kommer i risikoområder så skriver vi en recept på de malaria tabletter der passer bedst til dig og din rejse.

BOOK TID NU!
Anbefalingerne er at betragte som vejledende – endeligt vaccinationsprogram planlægges individuelt ved konsultationen, så det er tilpasset specielt til netop din rejse.

Kontakt os


mail: info@danvac.dk

Frederiksberg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken Sindshvilevej 9A, 2000 Frederiksberg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk