Marokko

Marokko

Marokko Fakta om Marokko: I Nordafrika ud til middelhavet og det nord atlantiske ocean ligger Marokko, der er 10 gange større en hele Danmark.. Landets hovedstad er Rabat hvor de ca. 2 millioner af de i alt ca. 31.000.000 indbyggere bor. Der er konstitueret monarki, så landets konge er formelt set statsoverhovedet, men den lovgivende magt er parlamentet.
Befolkningen er multikulturel med største delen fordelt på arabere(55%), Berbere(44%). Det berbiske den af befolkningen udgør ca. 1/3.

Hovedreligionen er muslimsk(98%), kristne(1%) og jøder(1%).
Det officielle sprog er arabisk men forretningssproget er typisk fransk, spansk eller engelsk desuden tales der castiliansk.
På turist destinationerne forstås og tales generelt et nogenlunde engelsk.

Marokkos valuta er: ”marokkanske dirham”, (MAD)
Det findes ikke umiddelbart malaria i Marokko. Ved konsultationen kigger vi på din/dine destinationer og taler om insekt-stik forebyggelse. Hvis du kommer i risikoområder så skriver vi en recept på de malaria-tabletter der passer bedst til dig og din rejse.

BOOK TID NU!
Anbefalingerne er at betragte som vejledende – endeligt vaccinationsprogram planlægges individuelt ved konsultationen, så det er tilpasset specielt til netop din rejse.

Kontakt os


mail: info@danvac.dk

Frederiksberg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken Sindshvilevej 9A, 2000 Frederiksberg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk