Egypten

Egypten

Thailand Facts om Egypten: I Nordafrika ud til middelhavet ligger Egypten. Landets hovedstad er Kairo/Cairo hvor ca. 7947120 af de i alt ca. 81015880 indbyggere bor.
Klimaet kan inddeles i 2 sæsoner; sommer med tørke og varme op til over 45 grader og i vintersæson temperaturer i ørkenen ned til 0 grader.
Den Egyptiske befolkning er hovedsagligt muslimer (80-90%) de sidste 10-20% fordeler sig på forskellige trosretninger.

I Egypten tales der egyptisk-arabisk(68%) men da Egypten er et multikulturelt land så tales der også men masse andre typer arabisk. På turist destinationerne generelt mange der forstår og taler et nogenlunde engelsk.

Egyptens valuta er: ”Egyptian pound”(EGP)
Det findes ikke umiddelbart malaria i Egypten. Ved konsultationen kigger vi på din/dine destinationer og taler om insekt-stik forebyggelse. Hvis du kommer i risikoområder så skriver vi en recept på de malaria-tabletter der passer bedst til dig og din rejse.

BOOK TID NU!
Anbefalingerne er at betragte som vejledende – endeligt vaccinationsprogram planlægges individuelt ved konsultationen, så det er tilpasset specielt til netop din rejse.

Kontakt os


mail: info@danvac.dk

Frederiksberg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken Sindshvilevej 9A, 2000 Frederiksberg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk