Om os

Klinikken blev etableret i 2003 og er siden drevet som en privat og uafhængig virksomhed.

I klinikken arbejder et team af sygeplejersker og læger med solid erfaring og spidskompetence udi vaccination og rejserådgivning. Vi fører alle typer vacciner og er WHO autoriseret til at vaccinere imod gul feber, samt til at udfærdige internationale vaccinationsbeviser.

Vores team har en høj faglighed og anvender den i form af god service samt en topprofessionel betjening. Alle i klinikken har som minimum gennemført kurser i rejsemedicin og injektionsteknik.
Samtlige medarbejdere sætter en ære i at yde individuel rådgivning og behandling på højeste niveau efter nyeste standard, ved nøje at følge anbefalingerne fra World Health Organisation, Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut.

Vi anvender udelukkende tidsbestilling i klinikken for at sikre ordentlig tid til rådgivning, vaccination og spørgsmål samt for at holde ventetiderne nede.

Udover at rådgive og vaccinere i klinikken tager vi ofte på virksomhedsbesøg. Rådgivning og vaccination forgår både fælles og individuelt, på flere sprog og/eller skriftligt –alt efter ønske.

Vort formål er at tilbyde den bedst mulige vaccinationsydelse billigst muligt. Vi holder priserne nede ved at holde administrations og faste udgifter i bund til glæde for kunden.

Hos os er der ingen skjulte gebyrer
Der advares imod pris-sammenligninger med andre vaccinationsvirksomheder og praktiserende læge, der reklamerer med lave priser, erfaringen viser at der ofte er endog mange skjulte pristillæg eksempelvis; konsultationsgebyr både ved hver injektion samt per næse, dertil kommer priser for recepter og vaccinationskort, ens priser for voksne og børn mm. Desuden anvender mange klinikker ufaglært arbejdskraft (f.eks. studerende) til at varetage vaccinationer og rådgivning.

Book tid hos os hvis du vil have:
● Konkurrencedygtige priser og høj faglighed.
● Gratis udstedelse af vaccinationskort.
● Gratis erstatningskort vaccinationskort.
● Gratis receptskrivning ved samtidig vaccination.
● Gratis udlevering af rejseguiden ”Rejse & Sundhed”

Der betales et konsultationsgebyr på 150kr for konsultation uden vaccination, der betales kun pr. konsultationsbookning og ikke pr. person der modtager vejledningen ved konsultationen – samme rådgivning er i øvrigt gratis pr. mail og telefon.

Oplysninger om vaccinationsdata gemmes i mindst 10 år og opbevares fortroligt jf. lov § 429 ”Behandling af personoplysninger”. Der kan naturligvis altid rekvireres vaccinationsdata fra klinikken.

Kontakt os


mail: info@danvac.dk

Frederiksberg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken Sindshvilevej 9A, 2000 Frederiksberg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk