Asien & Mellemøsten

Generelt er man anbefalet at være vaccineret mod hepatitis A samt stivkrampe/difteri ved rejse i Asien & Mellemøsten. Rejser man mere end 4 uger eller er man på anden måde i en speciel risikogruppe anbefales man også hepatitis B vaccination og evt. Tyfus, Rabies samt Tuberkulose. I dele af Indien, Kina samt Syd-øst-asien kan vaccination mod Japansk hjernebetændelse tilrådes/anbefales. I nogle lande forekommer Japansk hjernebetændelse helårligt mens den er sæson afhængig (regnsæson) I andre.
I Asien og Mellemøsten findes i Gulfeber, men klimaet er til det ligesom de har myg der kan overføre smitte fra person til person. Rejser man fra et gulfeber-land (eller har man blot været i transit) kan der derfor kræves forvisning af det officielle WHO certifikat som bevis på at man er vaccineret mod gulfeber. Vaccinationscertifikatet kan kun udfærdiges af godkendte WHO-vaccinationsklinikker og certifikatet udleveres ved vaccination. Dansk Vaccinationscenter er naturligvis en WHO godkendt klinik.
Der er findes malariamyg i Asien og Mellemøsten hvorfor anti-malaria midler bør anvendes (evt. Malaria-piller, myggenet samt anti-insektspray). Ved konsultationen i en af vores klinikker afdækker vi malaria-risikoen samt udskriver gratis recepter på malariamidler der passer til netop din rejse.

 

 

BOOK TID NU!

Nyheder

Find os – Frederiksberg


Hostrups Have 58, st th • 1954 Frb. C


View Larger Map

Find os – Aalborg


c/o City House • Jyllandsgade 20 • 9000 Aalborg C


View Larger Map

Kontakt os

tlf: 22 93 10 05
mail: info@danvac.dk

Frederiksberg:
Hostrups Have 58, st th • 1954 Frb. C

Aalborg:
c/o City House • Jyllandsgade 20 • 9000 Aalborg C

Trustpilot