Mail: info@danvac.dk / Tlf.: 22 93 10 05

Kenya

Kenya

Thailand Fakta om Kenya: Republikken Kenya ligger i Afrika ud til det Indiske Ocean. Hovedstaden er Nairobi. Landet har en præsident, der er regeringschef i et flerpartisystem.
Klimaet varierer fra topisk ved kysten og tørt indlandet. Landet har lange tør-perioder men fra ca. Marts til maj kan forekomme oversvømmelser.

Kenya har ca. 42 officielle etniske grupper og religiøst set er landet da også multikulturelt med protestanter (47,7%), Katolikker (23,5%), andre kristne (11,9%), muslimer (11,3%) samt en mængde andre små trosretninger.

Kenyas valuta er: Kenyansk shilling(KES)
Der er malariamyg i stort set hele landet. Ved konsultationen kigger vi på din/dine destinationer og taler om insekt-stik forebyggelse. Hvis du kommer i risikoområder så skriver vi en recept på de malaria tabletter der passer bedst til dig og din rejse.

BOOK TID NU!
Anbefalingerne er at betragte som vejledende – endeligt vaccinationsprogram planlægges individuelt ved konsultationen, så det er tilpasset specielt til netop din rejse.

Find os – Frederiksberg


Hostrups Have 58, st th • 1954 Frb. C


View Larger Map

Kontakt os

tlf: 22 93 10 05
mail: info@danvac.dk

Frederiksberg:
Hostrups Have 58, st th • 1954 Frb. C

Aalborg klinikken er lukket - Vi henviser til rejseklinikken i Sundhedens Hus, Dag Hammarskjølds Gade 4, 2. sal 9000 Aalborg Tlf: 77 99 77 99 www.sikkerrejse.dk

Trustpilot